Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Μπαζώνουν τη λίμνο;

Σε ποιόν ανήκει η λίμνη του κεριού και αποφάσισε να την μπαζώσει μέρες εκλογών για να γίνει ένα ακόμη PARKING αυτοκινήτων; Μήπως ετοιμάζεται κάτι απο την Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου; Δεν φτάνουν τόσοι άσφαλτοι και τόσα μπετά και χρειάστηκε να μπαζωθεί το πράσινο και η λίμνη; Μήπως σε λίγα χρόνια θέλουν να αποκαλούμε την περιοχή ΤΟ PARKING ΤΟΥ ΚΕΡΙΟΥ; Αντί να φροντίσουν να πεζοδρομηθεί το τμήμα μπροστά στα μαγαζιά και την παραλία μπαζώνουν ένα πανέμορφο τοπίο που θα μπορούσε να αναδειχθεί σε όποιον και να ανήκει; Και μετά ρωτούν τι φταίει που ο κόσμος τους φτύνει και δεν ψηφίζει!Ποιά είναι η θέση όλων των κομμάτων για το θέμα αυτό; (Αλήθεια που είναι οι οικολόγοι πράσινοι ΖΑΚΥΝΘΟΥ;)Ο Δήμαρχος του ΛΑΓΑΝΑ μάλλον θα ασχολείται με το καυτό θέμα του νερού και την τακτοποίηση των νερουλάδων.

Bookmark and Share

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι απορειται για τα μπαζώματα.
Το νησί του ΣΟΛΩΜΟΎ και του ΚΑΛΒΟΥ είναι το νησί της παρανομίας, της αλητίας, της υπεξαίρεσης, της αλαζονείας, της..... και έχει τα μεγαλύτερα λαμόγια.
Λυπάμαι αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.
Μέχρι και τα Γυρίσματα του ΣΚΑΙ αντί να προβάλουν το νησί μας, να το διαφημίσουν μας πρόσβαλαν, μας δυσφήμισαν και γενικά είπαν ότι εμείς δεν θέλουμε να δούμε και να ακούσουμε.
Οταν συνειδητοποιήσουμε τα λάθη μας θα είναι αργά και τότε ΑΓΙΟΙ ΒΟΗΘΑΤΕ..........

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΟ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΛΩΣΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ Η ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝΕ??? ΦΤΑΙΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΛΕΙΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ???

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θέλουν να κρύψουν τις "μπομπές" τους, όπως κάνουν οι γάτες;
Δυστυχώς γι αυτούς, βρωμίσανε και τους πήραμε χαμπάρι,τώρα είναι αργά, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Αντί ενός ωραίου πάρκου με δέντρα παιδική χαρά και διαδρόμους περιπάτου,για αναβάθμιση της περιοχής, μπαζώματα για περισσότερα αυτοκίνητα.
Την σήμερον ημέρα το πιο δύσκολο είναι να σκευτείς απλά.

Ανώνυμος είπε...

KAI Pia einai h gnwmh soy ke
kitsiki giati den tin les?

Ανώνυμος είπε...

σινεχιστε ετσι γουσταρο δοστε τα ολα.χα χα χα χα

Unknown είπε...

Οι Οικολόγοι Πράσινοι Ζακύνθου αγαπητέ Verzak είναι πολιτικός φορέας που θέλει να εμπνεύσει και όχι να αστυνομεύσει. Αγαπάμε τον τόπο μας αλλά και τους ανθρώπους, με τους οποίους επιθυμούμε να συνεργαστούμε για ένα καλύτερο αύριο χωρίς να διεκδικούμε το αλάθητο και την μοναδική αλήθεια.
Δεν είμαστε ούτε σωτήρες ούτε έχουμε αναλάβει εργολαβικά την προστασία του περιβάλλοντος.
Ούτε Τριανταφυλόπουλοι είμαστε να τρέχουμε με κάμερες και φωτογραφικές μηχανές όπου γίνεται εκσκαφή και μπάζωμα. Και δεν νιώθουμε ενοχές για όλα αυτά!
Επιπλέον είμαστε άτομα με όνομα και επώνυμο και ότι έχουμε να πούμε το λέμε ανοιχτά χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούμε ψευδώνυμα.

Κώστας Κιτσίκης
Συντονιστής Πολιτικής Κίνησης Ζακύνθου