Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Ραπόρτο από τη χθεσινή αντιρατσιστική εκδήλωση.


Στην οργάνωση συμμετείχαν:
Σωματείο ατόμων με αναπηρία - Σύλλογος δασκάλων και νηπιαγωγών – ΕΛΜΕΖ- Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Ζακύνθου - Κινηματογραφική Λέσχη Ζακύνθου – Ανένταχτοι - ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α - Οικολόγοι Πράσινοι Ζακύνθου- ΣΥΡΙΖΑ.

Bookmark and Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και με αυτα..... και αυτα.... το μονο που μας εμεινε ηταν τα σκουπιδια τους και οι λερωμενοι τοιχοι......να χαρω εγω οικολογια και σεβασμος στο περιβαλον......βρε ουστ απο εδω....
να καθαρισει ο συριζα και οι οικολογοι τους τοιχους.....

ΜΑΣΚΑΡΑΣ είπε...

Ήμουν και εγώ εκεί και δυστυχώς δεν είδα ούτε ένα ξένο - μετανάστη να συμμετάσχει......... αφού για αυτούς έγινε ότι έγινε !!!!!!!
Επίσης οι περισσότερες αναφορές από το κεντρικό πάνελ, είχαν δυστυχώς πολιτικό χρώμα και ελάχιστες αναφορές στο πραγματικό πρόβλημα !!!

Ανώνυμος είπε...

-Ο ανώνυμος μάλλον δεν ζει στην πόλη μας ώστε να δει ποιος πολιτικός χώρος έχει ρυπάνει το σύμπαν με αφίσες. Τώρα αν θεωρεί ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι για να καθαρίζουν τους δρόμους μπορούμε να το συζητήσουμε. Πολιτισμένα όμως και όχι με ούστ και άλλα τέτοια κοσμητικά..
-Φίλε Μασκαρά μάλλον δεν ανταλήφθηκες μία ομάδα τουλάχιστον 10-15 ατόμων που χόρευαν ίσως επειδή ήταν μετανάστες 2ης γενιάς.
Προτάσεις έγιναν και πολύ συγκεκριμμένες. Σε αυτές τις περιπτώσεις επιβάλλεται να παίρνουν θεση τα κόμματα. Μακάρι να ήταν το Πασοκ και το ΚΚΕ . Για ΝΔ δεν μιλάμε αυτοί θα κοιτάξουν να ευθυγραμμιστούν με τον Καρατζαφέρη για να περιορίσουν τις διαρροές ψήφων.

Νίκος Χαραλάμπους είπε...

Αν και το μάθαμε καθυστερημένα και δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί, θα ήθελα να πώ ότι η Τοπική Κίνηση Ζακύνθου της Φιλελεύθερης Συμμαχίας υποστηρίζει και θα υποστήρζει όσες εκδηλώσεις γίνονται και θα γίνουν εναντίον του ρατσισμού.

@ Μασκαρά
Η εκδήλωση δεν έγινε για τους μετανάστες/ξένους. Η εκδήλωση έγινε για τον καθένα απο εμάς για να δείξουμε ότι πάνω απο όλα είμαστε άνθρωποι και δεν κρίνουμε ή κατακρίνουμε άλλους ανθρώπους με βάση την καταγωγή τους