Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Τελικά αποτελέσματα Ζακύνθου.

Bookmark and Share

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1)AN DEN EIXAN PROW8ISEI OI DIMOSIOGRAFOI KAI DEN TO XAN KANEI TOSO POLU THEMA TIN APOXI O KOSMOS THA PIGAINE STIS KALPES!!!2)I ND EPANAPAVETAI KAI NOMIZEI OTI OLOI POU APIXAN THA PSIFIZAN ND....3)EPITELOUS LIGI DIMOKRATIA ME TO PASOK!!!!!!!!EPITELOUS IRTHE I ALLAGI

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ, ΑΡΕ ΚΟΣΜΑΚΙ!
"Ανθρωπος αγράμματος ξύλο απελέκητο".

ΝΙΟΝΙΟΣ είπε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ΕΠΕΡΝΑΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ? ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ.ΒΛ ΚΑΥΣΙΜΑ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Το μήνυμα το έχει πάρει εδώ και αρκετό καιρό ο κατοικος της γνωστης πλατειας.
Οτι εφαγατε και έσκισατε τελειώνει άρχιστε να μαζεύετε τα μπογαλάκια σας και στο σπίτι σας, εκεί που έρχονται οι ρουφιάνοι σας και τους κοιτάτε από κάτω τσους αμούτσι .
Ακολούθησε σιγά σιγά το παράδειγμα του άλλου που την έχει μυριστεί τη δουλειά και πήρε το μαγαζακι για τα γεράματα αφού έφτιαξε και την έπαυλη του στο λόφο από το υστέρημα του και τους μισθούς 12 χρόνων
Μέρες μετράτε .
( όχι ότι οι άλλοι που θα έρθουν δεν θα κάνουν τα ίδια ,για να ξέρουμε τη λέμε )

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΥΣ! Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ! Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΝΙΚΗΣΕ! ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΥΡΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ(Σ'Α ΥΤΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΒΑΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!!!). ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΟΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

Θαυμάστε πολιτική τοποθέτηση στην ΕΡΖ:
"Δεν είναι και 6,50% η διαφορά όπως λέγατε στην αρχή σταθερο-ποιείται στο 2%".Ετσι τους βόλευε να βλέπουν την κατρακύλα.
Αν δεν το καταλάβατε σας φτύνουν δεν ψιχαλίζει.
Βρώμαγε το χνώτο σας πείνα και μου αποκτήσατε έχια.Ο,τι φάγατε φάγατε.
ΦΤΑΝΕΙ ΩΣ ΕΔΩ.

Ανώνυμος είπε...

agapite file o filos mas me to magazaki pou les oti to exei 12 xronia exei kanei kali mbaza to miso egeo diko tou eine. na min leme kai gia tis agores sti geitoniki mas xora.to gamoto eine tosa xronia den ta blepame?eprepe na er8ei h oikonomiki krisi na anoiksoume ta matia mas.