Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Ο κ. Στεριώτης εξελέγει πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών...

...μετά από την ψηφοφορία του νεοεκλεγέντος επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου. Προς τιμήν του, από το Δ.Σ παραιτήθηκε ο πρώην πρόεδρος κ. Διονύσης Βοζαϊτης. Αν και όσοι τον ψήφισαν δεν αντιπροσωπεύουν σε καμία περίπτωση την ζακυνθινή κοινωνία, να τον χαίρεστε κύριοι διαιτητές. Πως τα φέρνει όμως η τύχη! Οι διαιτητές να του εύχονται "σιδεροκέφαλος" και η ανακρίτρια να τον έχει 10 μήνες ...σιδεροδέσμιο!

Υ.Γ. Και επειδή ο κ. Στεριώτης ανέφερε ότι τον κυνηγάνε μέσα από τα μπλογκ, ας του ξεκαθαρίσουμε ότι δεν τον κυνηγάει κανένας άλλος εκτός από τις πράξεις του.

Υ.Γ1. Μετά από αυτή την εξέλιξη εμπρός να ξαναβγάλουμε Δήμαρχο τον Άκη!

65 σχόλια:

airetikos είπε...

Μηπως καποιος εχει τα ονοματα των μελων του συνδεσμου και αυτων που ψηφισαν σημερα ?
Ετσι για να μεινουν στην ιστορια...
Ενα μονο εχω να πω :
Ο θεος να βαλει το χερι του στα γηπεδα απο δω και περα...
Επισης θα προτεινα να κανει και μια εμφανιση

Στο Τουρνουα

για να τους εμφυσησει το ευ αγωνιζεσθαι και το αθλητικο ιδεωδες...

Βρε ουστ απο δω λαμογια ....

Ανώνυμος είπε...

Βρε λαμογια τσατσοι διαιτητες δεν εχεται τσιπα απανω σας.
Αλλα και εσεις ιδιοι εισαστε, με αυτα τα μουτρα θα πατε το σαββατοκυριακο να παιξετε?
Αλλα ο σοφος λαος λεει ,μεγαλα μουτρα μικρη πολιψη.
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕ.
Ελα ρε ΑΚΗ να αναλαβης παλι Δημαρχος τετοιοι που ειμαστε τετοιους θελουμε.
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.
Να χαιρεστε τον προεδρο σας.

Ανώνυμος είπε...

Ατσαραντε δεν εχω και αδικο μερικες φορες που λεω οτι τελικα οι Ζακυνθινοι παιρνουμε αυτο που μας αξιζει. Ποσο δικιο ειχα οταν καποτε εγκατελειψα μαλλον εγκαιρα το πλοιο!!!

Μετα Τιμης

ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ

Ανώνυμος είπε...

αισχος ανιστοριτοι...
δεν ξερετε οτι το ΚΚΕ εβαζε στους συνδυασμους στις εκλογες οσους ηταν
φυλακισμενοι-εξοριστοι και τους εβγαζε πρωτους ??

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε παιδια όλοι αυτοι οι πνευματικοι άνθρωποι του τόπου, σε πιο λαγουμι εχουν χωθει και δεν μιλανε; οι Δημοι που επιχορηγουν τον αθλητισμο γιατι το εχουν βουλωσει; ποιον προστατευουν; τι φοβουνται;

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή....Ντροπή....Ντροπή !!!!
έχουμε χάσει το μπούσουλα και θα κυριαρχήσει η Καμόρα χωρίς να το καταλάβουμε!!!!!!!!!!!!βοήθειά μας.
Επικίνδυνο πράγμα η κοινωνία να μην έχει αντακλαστικά, αξίες που να οδηγούν στην αξιοκρατία.
Εύχομαι ο Ομπάμα και οι ''φασίστες''οι Αμερικάνοι να εμπνεύσουν κάτι σε παγκόσμιο επίπεδο. Τουλάχιστον σ΄αυτό το επίπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Ζ Α Κ Υ Ν Θ Ι Ν Ο Φ Ρ Ε Ν Ε Ι Α!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ατσαραντε τον αντικομμουνισμό σου βγάζεις καθως εκμεταλλευσε το οποιο θεμα

Ανώνυμος είπε...

Ενω ΝΔ ΠΑΣΟΚ τους εχει εξω με κοστουμι και γραβατα , η προκληση ειναι καθημερινή και για να μην ξεχασω ο ΣΥΝ ειναι αυτος που εχει αγκαλιασει την βια της αναρχιας

Ανώνυμος είπε...

distixos oli h polites ths zakun8ou zoun mesa sto FOBO pios 8a ta balei me ta ta LAMOGIA distixos kanenas olous tous paei NA.

PE BGALTE TA FOUSTANIA PE KAI FORESETE KANA PANTELONI TSAKOSTE TOYS KAI PETAXTE TOUS STO LIMANI

Ανώνυμος είπε...

bravo proedre tous efages olous.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδια ποιος δημος? και ποιος δημαρχος? να κανουν δηλωση,και τι να πουν? αυτη η κοινωνια αγρον ηγορασε.
Ολοι οι Δημαρχοι που περασαν και τον αφηναν στη ιδια θεση κατι ηξεραν, βεβαια ολοι εχουν τις ευθηνες τους.
Καπιοι ειπαν απο τα λαμογια(διαιτητες)τον βγαλαμε γιατι μας πηγεναι και κανα ταξιδι, ουστ ρε βλακα με τα λεφτα σου πηγενες, ασχετα αν στοιχιζε 599 και την χρεωνε 1300 για να παρουμε και τους ανθρωπους μας μαζι να βγαλη την υποχρεωση του(οικιακη βοηθος να του κουβαλαει την βαλιτσα κουμπαρους κλπ).
ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

πού πηγε ρε παιδιά το τεκμήριο της
αθωοτητας μεχρι την αμετάκλητη καταδίκη.....
Ζήτω η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σας

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΙΛΟ "ΑΝΩΝΥΜΟ" :Για πιο τεκμήριο αθωότητας μας μιλάς. Μάλλον δεν θα ζεις στη Ζάκυνθο η είσαι κουφός,τυφλός και με αναπτυξιακές διαταραχές.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ.Οτι και να κάνει τώρα, η βγει αθώος η κατηγορηθεί, για πάντα θα είναι αυτός που κατάντησε το νησάκι μας Σικελία .

airetikos είπε...

#πού πηγε ρε παιδιά το τεκμήριο της
αθωοτητας μεχρι την αμετάκλητη καταδίκη.....
Ζήτω η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σας#

Για αυτο βρε ανωνυμε ,αν και μπορω να υποθεσω ποιος εισαι,τον εξελεξαν?
Και μαθηματα δημοκρατιας με τι προσοντα,παραδιδεις?
Εμεις τραυματιζουμε την δημοκρατια η κατι αλητηριοι τυποι σαν και .....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ 7:13:00 μμ
Αν δεν το γνωρίζετε ο κ. Στεριώτης, τόσο στην ασφάλεια, όσο και στην ανακρίτρια έχει ομολογήσει τις πράξεις του!
Τόσα χρόνια είδαμε τη δική σας Δημοκρατία να εκτρέφει απατεώνες, τρομοκράτες, λαμόγια, καταχραστές δημοσίου χρήματος και άλλα μπουμπούκια που η θέση τους είναι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Πολύ θα με ενδιέφερε η άποψή σας περί «αθωότητας» αν βάλετε για λίγα λεπτά στο μυαλό σας την πιθανότητα να χάνατε ένα συγγενικό σας πρόσωπο από την ανατίναξη του Ξενία.

Και επειδή εμείς δεν ζούμε σε καμία διαφορετική Δημοκρατία, τείνουμε να ταυτιστούμε με τη ρήση του κου. Τατούλη, που είπε ότι «για όσους διαχειρίζονται Δημόσιο χρήμα θα πρέπει να ισχύει το τεκμήριο της ενοχής».

ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Για το τεκμήριο της αθωότητας να πας να ρωτήσεις την κοπελιά που εργαζόταν στο Ράδιο ταξί, και που θα βρισκόταν τώρα, αν είχε τελειώσει η δουλειά. Για να μείνει ένα χρόνο μέσα, τον έχουν καλά πιασμένο. Δεν είναι τυχαίο. Αλλά και όλα αυτά να μην έχου γίνει και να είναι θύμα του Δημάρχου, σαν Δημοτικός υπάλληλος, που ανέχτηκε αυτή την κατάσταση από τη θέση που ήταν, καλά που δεν την ανέτρεψε, μια συγγνώμη δεν μπόρεσε να ζητήσει για την αφέλειά του;

airetikos είπε...

ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ?

Σε λιγο στην ιδια αναρτηση θα βαλουν και τα ονοματακια σας ,ετσι για να σας θαυμασουν πανελληνιως...

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια δεν μας ενημέρωσε κανείς ποιοι είναι αυτοί που απαρτίζουν το Δ.Σ. των Διαιτητών! Τον πρόεδρο τον μάθαμε τους υπόλοιπους όχι.
Μήπως ντρέπονται να ανακοινώσουν τα ονόματα τους.Πάντως αυτό που κυκλοφορεί είναι ότιπρώτος στόχος του Δ.Σ. είναι ο σχεδιασμός της επόμενης εκδρομής.Άλλωστε αυτό επικαλέστηκε και ο Σ.....ος Π.....ος για τον λόγο που τον ψήφισε. Κυκλοφορεί ακόμα ότι για να μη μειονεκτούν θα τους έχει και από μία οικιακή βοηθό στον καθένα για να τους κουβαλάει τις βαλίτσες.Πληροφορίες λένε ότι γνωστό Τουριστικό Γραφείο τους έδωσε την πρώτη προσφορά.
ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΒΡΕ ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΜΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΨΕ Η ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ! ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΨΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ .

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι βλέπω στην ψηφοφορία που έχεις για τον Στεριώτη, ΝΑΙ έχουν ψηφίσει 5. Μάλλον θα είναι οι διαιτητές που τον ψήφισαν για πρόεδρο στο Δ.Σ!

apo ton ammo είπε...

Λογω απουσιας εχασα επεισοδια;Να τα πω λοιπον και εγω.Στεριωτη αν καταλαβα καλα απο αυτα που ειπες στο ραδιο, μεχρι τα ποδια δεν σου φιλησαν για να σωσεις τον Συνδεσμο Διαιτητων.Μαθε λοιπον οτι οι Ζακυνθινοι λενε φτανει πια μεχρι εδω.Σε καποια αλλη χωρα οχι στο Ελλαδισταν, αν ησουν υποπτος για καταχρηση δημοσιου χρηματος, ο μονος δρομος ηταν η αυτοκτονια το χαρακιρι οπως λεμε.Εσυ λοιπον αντι να κρυφτεις και να μην σε βλεπει ουτε ο ηλιος, με το θρασσος σου και τις πλατες καποιων εγινες και προεδρος των διαιτητων.Στην ιστορια της Ελλαδας παντα υπηρχε ενας εφιαλτης που κατεστρεφε οτι καλο μπορουσε να γινει.Εσυ λοιπον και οι συνεργατες σου εισαστε οι εφιαλτες ολων των Ζακυνθινων. ΥΓ.Για ολους μπορει να ισχυει το τεκμηριο της αθωοτητας,για σενα οχι.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο τεκμηριο ΡΕ ανωνυμε μιλας αυτος εχει ομολογηση και οτι και να γεινη απο και μπρος θα ειναι αυτος που Ξεφτιλησε το νησι μας σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ.
Η δικη σου δημοκρατια λεει οτι πρεπει να τιναζης ενα τετραγωνο στον αερα και να σου λενε και ευχαριστω.
Τελος παντων στεργιωτη επειδη συνεχειζης να προκαλης με τα τσιρακια σου τυπου Μ...Κ.... να ξερεις οτι το μονο που κανεις ειναι να σε συχενεται η Ζακυνθινη κοινωνια και περισσοτερο.

Ανώνυμος είπε...

Βλεπω οτι εκτος απο το τεκμήριο της αθωοτητας σας ενοχλούν και οι δημοκρατικες διαδικασίες περι ψηφοφοριών-εκλογών , θέλετε να εκλέγονται οποιοι θελετε εσεις και ΟΧΙ οποιοι ψηφιζονται με τις διαδικασίες.ΜΗΠΩΣ ΦΑΣΙΣΤΟΦΕΡΝΕ?????

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ανώνυμε 11:03, μήπως είσαι στ' αλήθεια χαζός;; Διότι κατήντησες ενοχλητικός, τουλάχιστον να ξέρουμε, να σε αντιμετωπίζουμε με το χιούμορ και την ανοχή που πρέπει σε τέτοιες περιπτώσεις...

Και κάτι άλλο: Άκουσα ότι ο εν λόγω αναλαμβάνει και λογιστικές εργασίες (κατάθεση ΦΠΑ, ασφαλιστικές εισφορές κτλ.). Μήπως έχεις να του αναθέσεις καμια δουλειά;

Ανώνυμος είπε...

@11:03:00 πμ
EXETE DIKIO. FASISTOFERNOYME. EPREPE NA EXOYME KALYTERA PROTYPA. GIA PARADEIGMA TON AKH TON BASILH KAI TOYS ALLOUS. DYSTYXWS EMEIS
XEPESAME.

airetikos είπε...

Και για να τελειωνει αυτο το παραμυθακι με το τεκμηριο αθωωτητας του συγκεκριμενου ας μας απαντησει,μιας και μας διαβαζει, τι λεει για αυτο:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ

#Οι δηλώσεις των δικηγόρων του Β. Στεριώτη

Γύρω στις 14.15 ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για το αν θα αποφυλακιστούν, ή όχι, οι κατηγορούμενοι και ακολούθως ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος υπεράσπισης του Β. Στεριώτη, Αλέξης Κούγιας, έκανε δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, συνοδευόμενος και από τον έτερο νομικό εκπρόσωπο του πρώην προϊσταμένου στις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου Ζακυνθίων, Παναγιώτη Κεφαλληνό.
Ο κ. Κούγιας, αφού «σκιαγράφησε» με τα καλύτερα λόγια τον χαρακτήρα του πελάτη του, τόνισε ότι ο Β. Στεριώτης είναι απλός συνεργός σε αυτή την υπόθεση και όχι ο ηθικός αυτουργός, ενώ ήταν συνεχείς οι αιχμές για τον τέως Δήμαρχο Ζακυνθίων, Άκη Τσαγκαρόπουλο. #

Ανώνυμος είπε...

ρε τοσο σουξέ δεν το περιμενα να εχει ο ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ κοντά στα 80 σχόλια (αθροιστικα) ,μιλάμε για ρεκόρ.
¨¨παραδίδω μαθήματα μαιευτικής του λόγου¨¨
ανωνυμος 11:03

Ανώνυμος είπε...

o steriotis exei poly megalo thrassos

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=KSrN_UOXUm0

Αφιερωμενο ....

Ανώνυμος είπε...

Βρε αθεοφοβε airetike τι γραφης? ειναι δυνατον ο συνηγορος υπερασπισης ειναι, τι θελεις να πη?
Γιατι δεν μας λες τι γραφη η ανακριση στην αστηνομια τι γραφη εισαγγελεας και ανακριτης ετσι για πλακα τον εκλισαν μεσα να κανει διακοπες?
Αντε γιατι το θρασσος σας εχει και τα ορια του να υποτιμαται την νοημοσυνη του Ζακυνθινου κοσμου.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ανώνυμε @10:55:00 μμ EET
Παρεξηγησες. Ο airetikos λεει οτι ο Στεριωτης εχει ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ τις πραξεις του.
Βεβαια ο Στεριωτης εχει ενα αγχος παραπανω γιατι ο συγκατηγορουμενος ειναι πρωην δημαρχος με υψηλα ισταμενες γνωριμιες...
΄καταλαβαινεις τι εννοω...

Ανώνυμος είπε...

Για ανωνυμο-ΚΕΛΙ 33
ΜΕΓΑΛΕ ΕΓΡΑΨΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Ας του αφιερωσουμε και ενα δευτερο...

http://www.youtube.com/watch?v=lj5-oMh5yXE

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ!!!!
1)ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΣΤΗΣ 10.15 ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΡΕΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΣ(ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΙΔΙΜΑΤΑΚΙΑ)
2)ΕΧΕΤΑΙ ΦΑΓΩΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΙΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑΝ ΤΟ ΣΤΕΡΙΩΤΗ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΦΤΑΝΕΙ Ο ΑΤΣΑΡΑΝΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ανακοίνωση των ονομάτων όσων μετείχαν σε ψηφοφορία αναγνωρισμένου σωματείου ή συλλόγου δεν είναι προσωπικό δεδομένο και ως εκ τούτου δεν απαγορεύεται η δημοσιοποίησή τους. Το ίδιο ισχύει και για τις εκλογές ανάδειξης προεδρείου του Δ.Σ.
Προσοχή. Οι ψηφοφορίες είναι μυστικές και άρα μόνο εικασίες μπορούν να λεχθούν για το ποιός ψήφισε ποιόν.

Ανώνυμος είπε...

φιλες και φιλοι σε λιγο ερχονται τα ονοματα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ατσαραντε αν εισαι στο μαραφετι σου μπροστα και δεν κοιμασαι απο την πολει δουλεια που κανεις προχορα στης αναγγελιες μου

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητε ανωνυμε 11.01 μπορει να εχεις δικιο και να μην καταλαβα καλα το νοημα του airetikoy ετσι οπως πηγε το κειμενο του συνηγορου υπερασπισης.
Θα εχουμε να θυμομαστε στην ιστορια του νησιου μας οτι καποιος πηγε και εβαλε φωτια πριν 2 χρονια, για να σβηση τις παρανομιες για τα δικαιολογητικα προς τους αλλοδαπους, και καποιοι (γνωστοι στην κοινωνια) πηγαν να σκοτωσουν τον κοσμο και ειναι εξω.
Τι κοινωνια θα παραδωσετε στα παιδια σας Διαιτητες οταν ενεργειτε ετσι?
Με τι μουτρα θα πατε να παιξετε σαββατοκυριακο αλλα αν ειχατε μουτρα η φιλοτημο δεν θα ψηφιζατε εναν παραλιγο κοινωνικο εγκληματια.

Ανώνυμος είπε...

I am back !!!!
Στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ζακύνθου για να ψηφίσουν βρέθηκαν οι κάτωθι διαιτητές:
Μαρίνος Βασίλης
Παπαδάτος Σπύρος
Λιβέρης Τάσης
Θεοδόσης Νίκος
Πάτρας Διονύσιος
Τοτοκώτσης Στάθης
Κόκλας Γεράσιμος
Μαλλιάς Διονύσιος
Βαινάς Βαγγέλης
Φλάμπουρας Χάρης
Κωστής Σπύρος
Βυθούλκας Σπύρος
Πλέσσας Κώστας
Στραβοπόδης Τάσης
Ανδρεώλας Χρήστος
Μποζίκης Αντώνης
Βοζαίτης Διονύσιος
Καλάνδριας Ανδρέας
Κωστάκης Δημήτρης


Και επίσης προσέξτε !!!!!!!!!

Στεριώτης Δημήτρης
Στεριώτης Διονύσης
Στεριώτης Δημήτριος και ο master
Στεριώτης Βασίλης .........

αυτοί βρέθηκαν την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στο Σύνδεσμο Διαιτητών και ψήφισαν για υποψήφιο πρόεδρο

Επειδή η ψηφοφορία είναι μυστική οπως όλοι γνωρίζετε ,στο επόμενο επεισόδιο θα έχετε τις εκτιμήσεις μου για το ποιος ψήφισε ποιον ...
και μετά πολύ θα γουστάρω να βγουν να μας πουν ότι δεν είναι έτσι!!!!
Αυτά προς το παρόν .....

Ανώνυμος είπε...

Nα του στειλουμε και ολες τις αναρτησεις γιατι απο οτι εμαθα απειλει, οτι μαζευει γενικως ολα τα προφορικα και τα γραπτα που τον θιγουν και θα πραξει αναλογως...

Και θα μας κανει ντα ....

Τετοιους ανδρικους αδενες Βασιλη μου δεν εχεις ,γιατι αν ειχες δεν θα εκανες,εσυ και η παρεα σου,οτι κανατε...

Παραιτησου τωρα ζητα συγνωμη και οταν γινει το δικαστηριο και καθαρισεις κανε οτι νομιζεις...

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΛΥ. ΜΟΝΟ 2 ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ 3-4 ΜΠΛΟΚ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΤΑΙΖΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο SPORT BILLY ΚΑΙ ΤΟ ΣΤOΜΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΚΟΜΕΝO

Ανώνυμος είπε...

1.Τεκμήριο αθωώτητας δεν υφίσταται στις αυθόρμητες ομολογίες.
2.Ποιός αιρετός θα βγεί να κατακρίνει τον κατηγορούμενο αφού ήταν το δεξί του χέρι στα χρόνια της θητείας του;
Τυχαία δεν είχε αλλάξει θέση τόσα χρόνια;Ούτε πτυχιούχος δεν τον ξεκούναγε.
3.ΑΝ ο κος Στεριώτης μαζεύει τα δημοσιεύματα που τον θίγουν και πράξει τα δέοντα, τότε πρέπει ΟΛΟΙ οι πολίτες της Ζακύνθου που εθίγησαν απο τις ομολογημένες πράξεις του να πράξουν τα δέοντα ως προς εκείνον
4.Να σαμποταρουμε όλους τους αγώνες που διαιτητεύουν.Να μην πατήσει άνθρωπος.

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΨΗΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ.....ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΙΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΜΕ.....ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΕΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΟ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ.ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ....ΑΥΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΜΑΣ ΛΟΓΙΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ Γ.Ι.Δ.Α ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤ(ΕΙ)Η ΜΑΣ Η ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΥΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΙΑΛΟΥΔΑΚΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΙΟ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ .

Ανώνυμος είπε...

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΥΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ Υ Ρ Ι Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.....ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ, ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ.ΑΥΤΟ ΕΝΩΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΛΑΨΑΝ....
Υ/Γ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΕ ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΠΟΛΑΡΩΝ......ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ

Γ.Ι.Δ.Α

Ανώνυμος είπε...

Ατσάραντε μόλις μπήκα να σε διαβάσω και τά'παιξα με την συμμετοχή του κόσμου για το συγκεκριμένο θέμα!!!47 Αναρτήσεις και 132 συμμετοχές στο γκάλοπ . Σου προτείνω να αυξήσεις τις υπολειπόμενες μέρες ψηφοφορίας γιατί μάλλον δεν θα φτάσουν.
Ευτυχώς που υπάρχεις και εσύ για να εκφράζουμε μέσω εσού αυτά που κουβεντιάζουμε όλη μέρα στα πηγαδάκια αλλά όχι δημόσια .Εμπρηστές βλέπεις !!!!!Αυτό εκμεταλεύονται και προσπαθούν να εδραιωθούν στην Ζακυνθινή κοινωνία . Προσωπικά δεν ασχολούμε με το ποδόσφαιρο. Ο κύριος αυτός όμως έστω κι έτσι με έκανε να ψάξω και να μάθω τι ακριβώς κάνειένας διαιτητής.Όσους και να ρώτησα μου είπαν ότι η δουλειά του είναι σαν του ΔΙΚΑΣΤΗ.χαχαχαχα........ Θάθελα πολύ να τον ΄δω την ώρα που θα μπει στο γήπεδο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Ανώνυμε καλά μας έδωσες τα ονόματα αυτών που ψήφισαν. Δεν μας είπες όμως ποιοι τον ψήφισαν και ποιοι όχι.

Ανώνυμος είπε...

Για το θέμα Στεριώτη μέτρησα συνολικά 122 σχόλια σε 5 διαφορετικές αναρτήσεις. Αριθμός ρεκόρ μάλλον. Στη συντριπτική πλειοψηφία οι σχολιαστές είναι αντίθετοι στην απόφαση των διαιτητών να ψηφίσουν Στεριώτη αλλά και αντίθετοι στην απόφαση του Στεριώτη να θέσει υποψηφιότητα τη στιγμή που εκρεμεί μια τόσο σοβαρή δικαστική εξέλιξη. Απ΄ότι είδα όταν αποφυλακίστηκε δεν υπήρξε κανένα σχετικό θέμα και όλα ξεκίνησαν από την ώρα που ο Στεριώτης, προκλητικά για την τοπική κοινωνιά, έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος. Αυτή την πρόκληση δεν την άφησαν ασχολίαστη οι επισκέπτες του ατσάραντου. Ας πρόσεχε! Αντί να περιμένει την απόφαση και μετά να πράξει, αυτός πίστεψε ότι οι συμπατριώτες του ξέχασαν το ρεζιλίκι που τους επιφύλαξε μαζί με τον πρώην δήμαρχο. Και ακόμη δεν είδε τίποτα. Όταν ο δήμος αρχίσει να στέλνει ειδοποιήσεις σε δημότες, για χρέη που έχουν ήδη εξοφλήσει, αλλά στο δήμο δεν υπάρχουν παραστατικά, τότε θα γίνει η πραγματική επανάσταση. Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να μην ξαναγράψω για το τεκμήριο της αθωότητος.....
Ρε αθεόφοβοι αν δεν υπάρχει δεν πρέπει να γίνει και δίκη.
Ας εφαρμόσουμε τον Νόμο του ΛΗΝΤΣ
και να τελειώνουμε, αλλα δεν είναι έτσι .Ξέρετε πόσοι κατηγορούμενοι έχουν ομολογήσει στην προανάκριση
και έχουν τελικά αθωοθει??????
Ρωτήστε και έναν πρωτοετή φοιτητή
της Νομικής να μάθετε.......
γιαυτό αντί να ζητάτε τα ονόματα αυτών οπου τον ψήφισαν γράψτε τα δικά σας στα σχόλια αν EXETE TA ΚΟΤΣΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ti mporoyme na kanoyme oloi mazi na xevromisei i katastasi?
giati den grafete ta onomata poy psifisan na ta mathoyme kai emeis na toys koitaxoyme sta matia....ti empistosyni exoyn oi omades poy exoyn gia proedro ena lamogio ypodiko kai empristi.....i eps zakynthoy poythena.....kamia koyventa apo kanenan....exei kanei kali doyleia mallon o koymparos toy.....toys exei peisei oloys mallon.....tin xerei tin doyleia toy.....na ton xaireste ton mayro pit.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΩΝ 10:52:00 πμ, ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΓΡΑΦΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΡΕ, ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝ ΣΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Η ΚΟΥΡΙΕΡ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ. ΕΣΥ ΡΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡAΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ? ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗ ΜΑΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΒΑΣΕ ΤΗΝ ΧΛΕΥΗ ΤΩΝ ΖΑΚΥΝΘΙΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ανωνυμε με το τεκμηριο της αθωοτητας. επειδη εμεις δεν ξερουμε κανεναν που εχει ομολογησει και προφυλακιστει στο τελος να αθωοθει, εσυ που ξερεις μπορεις να μας πεις κανεναν;

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμε 10.52 πρωτα ντρεπεσαι εσυ να βαβης το ονομα σου που τον υποστηρηζης αρα δεν εχεις εσυ τα κοτσια να σε μαθη η κοινωνια μηπως και σε κραξη.
Ο σοφος λαος λεει, διξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισε.
Δευτερο αν εμεις βγενουμε σαν ανωνυμοι ειναι γιατι ο μπουρλοτιερης ειναι εξω και προσεχουμε τα σπιτια μας γιατι εχουμε και οικογενιες.
Δυο φορες βαλανε φωτια στο σπιτι του λαου για να καληψουν τις λαμογιες τους και αντι να προκαληται καλητερα να κριφτηται σε κανενα λαγουμι που ξεφτιλησαται το νησι μας πανελαδικα.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου καλημέρα πριν δυο μέρες σας έγραψα τα ονόματα των διαιτητών που βρέθηκαν στης 4 Νοέμβριου στο σύνδεσμο διαιτητών και ψήφησαν και από ότι φάνηκε κανείς δεν βγήκε να τα διαψεύσει - αυτό κάτι λέει. -
Μετά από πολύ ψάξιμο ( γιατί όπως καταλαβαίνεται τα στόματα είναι βουλωμένα και δεν μιλούν ) έχω την δική μου εκτίμηση για το ποιος ψήφισε ποιον .
Κάντε λίγο υπομονή και έρχονται τα ονόματα

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ. ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ. ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΙΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ατσάραντε καλημέρα έχω κάνει ένα λάθος στα ονόματα των διαιτητών διόρθωσε από Καλάνδριας Ανδρέας σε Κλαυδιανός Ανδρέας αυτό είναι το σωστό όνομα.

Ανώνυμος είπε...

Στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ζακύνθου για να ψηφίσουν βρέθηκαν οι κάτωθι διαιτητές:
Μαρίνος Βασίλης
Παπαδάτος Σπύρος
Λιβέρης Τάσης
Θεοδόσης Νίκος
Πάτρας Διονύσιος
Τοτοκώτσης Στάθης
Κόκλας Γεράσιμος
Μαλλιάς Διονύσιος
Βαινάς Βαγγέλης
Φλάμπουρας Χάρης
Κωστής Σπύρος
Βυθούλκας Σπύρος
Πλέσσας Κώστας
Στραβοπόδης Τάσης
Ανδρεώλας Χρήστος
Μποζίκης Αντώνης
Βοζαίτης Διονύσιος
Κλαυδιανός Ανδρέας
Κωστάκης Δημήτρης

Και επίσης προσέξτε !!!!!!!!!

Στεριώτης Δημήτρης
Στεριώτης Διονύσης
Στεριώτης Δημήτριος και ο master
Στεριώτης Βασίλης .........

Ανώνυμος είπε...

Όπως γνωρίζετε η ψηφοφορία είναι μυστική , μετά όμως από πολύ ψάξιμο, μεταξύ αλήθειας και ψέματος ( το ψέμα κυριάρχησε ) καταφέραμε να συλλέξουμε της πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να καταλήξουμε στη πιο κάτω Ε Κ Τ Ι Μ Η Σ Η ψήφου στο σύνδεσμο διαιτητών .

με κάθε επιφύλαξη ΔΕΝ τον ψήφισαν οι :

Μποζίκης Αντώνης
Βοζαίτης Διονύσιος
Κλαυδιανός Ανδρέας
Κωστάκης Δημήτρης

Εγώ έκανα το ρεπορτάζ ( που θα έπρεπε να το έχουν κάνει άλλοι και το έχουν βουλώσει και δεν μιλούν αλλά αν υπάρχει θεός θα έρθει η ώρα τους ) τα σχόλια είναι δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

Το κουιζ της ημερας ?

Ποιο νεοκλεγεν μελος της ΕΠΣ(Προεδρε πολυ μουγγαμαρα επεσε απο μερια σου)μοιραζε ψηφοδελτια του Στεριωτη????
Με προσημειωμενους σταυρους εννοω...

Ας ανοιξει το στομα του και αυτος που ηταν να βγει προεδρος αλλα τελευταια στιγμη κοπηκε εκτος Ζακυνθου απο το αλλο ατομο που το επικαλεστηκε και ο Στεριωτης...

airetikos

Ανώνυμος είπε...

MHPWS H EPS EKSELEXE WS ARXIDAITHTH TON VOZAITI?TI ALLO DILADI NA KANEI STO KOMMATI POU SINERGAZETAI ME TOYS DIAITHTES ESTEILE TO MYN THS.KALWS H KAKWS OI EKLOGES EKSELEXAN AYTON POU EKSELEXAN TA YPOLOIPA EINAI GIA LAIKH KATANALOSH KAI FILE 61 EPEIDI TWRA OLOI OI FWSTHRES ANAKALYPSATE TO PODOSFAIRO DEN SOU DWSAN KALES PLIROFORIES DEN XREIAZOTAN O STERIWTHS KANENAN GIA NA VGEI PROEDROS OLOI POU XEROYN APO PODOSFAIRIKA DROMENA STH ZAKYNTHO HXERAN APO ARXH OTI THA EVGAINE XALARA GIATI EINAI AYTOS O PALIOTEROS KAI KALWS H KAKWS H KAKWS EXEI XRONIA POLLA TWRA THN PLEOPSIFIA.ANTI NA TA VAZETE ME TOYS DIAITHTES KALYTERA NA TA VALETE ME TI DIKAIOSYNH POU TOY EPITREPEI NA VALEI YPOPSIFIOTHTA.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣ ΣΤΕΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΛΙΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΠΟΣΟ)ΟΙ ΒΟΖΑΙΤΗΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΣ.ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΛΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΟΧΕΣ.
ΓΙΑ TROGLI

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι,
θέλω απλά να σας πω ότι τσάμπα δημοσιεύετε όλα αυτά τα σχόλια σε αυτό το sight. Δεν υπάρχει νόημα να το κάνετε. Κοντοζυγώνουν οι εκλογές και θα είσαστε πάλι όλοι κάτω, κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή βρίζετε,για να τους γλύψετε ,να σας κάνουν ένα ρουσφέτι. Δυστυχώς αυτός είναι ο Ζακυνθινός, τέτοιοι άνθρωποι είμαστε και τέτοιοι άνθρωποι μας αξίζουν να μας κυβερνάνε. Όλοι αυτοί που κατακρίνετε ξέρουν τι κάνουν, δεν είναι χαζοί οι άνθρωποι. Βλέπουν το μπάχαλο που είναι οι Ζακυνθινοί μεταξύ τους ( που δεν χωνεύει κανένας, κανέναν και προσπαθεί ο ένας να βάλει τρικλοποδιά του άλλου, αντί να κοιτάζουμε όλοι μαζί το κοινό μας καλό) και εκμεταλλεύονται την κατάσταση προς όφελος τους, πράγμα που θα κάνει και ο επόμενος Δήμαρχος και ο παρεπόμενος. Οι πολιτικοί σε αυτό το τόπο έχουν μάθει τόσο καλά να μας κοροϊδεύουν που παρόλα αυτά που έγιναν με τον πρώην Δήμαρχο η κατάσταση συνεχίζει να είναι ίδια και εμείς είμαστε ευχαριστημένοι και το δεχόμαστε. Θα τελειώσω την φλυαρία μου με κάτι που με έχει ενοχλήσει πολύ. Πάει περίπου ένας χρόνος που έχω γυρίσει από φαντάρος. Εκεί που ήμουν όλοι με φώναζαν "Ζακυνθινό" όταν έκανα βλακείες μέσα στο στρατόπεδο. Εγώ όταν με φώναζαν έτσι αισθανόμουν περήφανος γιατί καμάρωνα που είμαι από την Ζάκυνθο. Όταν επέστρεψα πίσω κατάλαβα ότι οι άνθρωποι με το να με φωνάζουν "Ζακυνθινό" με έβριζαν. Ήξεραν πόσο κακοί άνθρωποι είναι οι Ζακυνθινοί και πόσο άσχημος λαός είμαστε και μου το έλεγαν κατάμουτρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδίας ΟΛΟΥΣ όσους συνετέλεσαν στο να φτάσουμε στην κατάσταση που έχουμε φτάσει. Εύχομαι ο θεός να τους ανταποδώσει κάθε καλό και κάθε κακό που έχουν κάνει σε αυτό τον τόπο. Ελπίζω να αισθάνονται υπερίφανοι που κατάφεραν να με κάνουν να ντρέπομαι για την καταγωγή μου.
Με εκτίμηση,
Ένας Ζακυνθινός.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε φιλε ανωνυμε 11 νοεμ 3.22 μπραβο σου γιατι λες πολλες αληθειες και πολλες φορες η αληθεια ποναει.
Τωρα τελευτεα πολλοι ειμαστε αυτοι που ντρεπομαστε για αυτη την κατασταση και αυτα που συμβενουν στο νησι.
Τι αλλο να περιμενουμε?
Τα διαλυσαται ολα εσεις οι πολιτικοι και η κοινωνια μας εχει μια κατρακιλα που δεν ξερω αν εχει επιστροφη.