Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Έβαλαν πινακίδα απαγόρευσης κολύμβησης...

...μπροστά από το Ξενία, πριν από λίγες μέρες! Όλο το καλοκαίρι που δεκάδες άνθρωποι πήγαιναν για μπάνιο στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπήρχε πινακίδα. Μόλις μπήκε ο Νοέμβριος θυμήκαν να βάλουν τηη ταμπέλα. Μάλλον θα είναι για τους χειμερινούς κολυμβητές!

6 σχόλια:

airetikos είπε...

Ισως δεν ειναι τυχαιο οτι τοποθετηθηκε η ταμπελα ταυτοχρονα με τον ερχομο των επιθεωρητων για τον δημο....
Σκεφτηκανε οτι δεν ηταν σωστο να φουνταρουνε αρκετοι εντος και εκτος Ξενια ...
Ειχαμε τον εμπρησμο να εχουμε και φουντο , ε παει πολυ...
Μηπως να βαζανε και καγκελα ,ετσι για να συνηθισουν μερικοι την εικονα ?

ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ
οπως λεγεται

Τοτε ισως δεν τους προλαβαινουμε ...

Ανώνυμος είπε...

Αιτούμαι να τοποθετηθεί δίπλα στην ταμπέλα, σκοινί και σαπούνι.
Για πάσα ενδεχόμενο....

Prokopis είπε...

Re paidia ... re paidia ...
Me tetoio kalo kairo pou ekame 3exastikane oi armodioi (les kai niazontai alla telos panton).kai eidane oti 8a kanei vroxes kalokairiatika, kai eipan "Prolavenoume akoma na tin valoume!!!! Grigoraaaaaaa."

Auth h grigorada 8a mas faei....
Ola sosta kai stin ora tous ginontai stin zakin8o...

Ανώνυμος είπε...

Τέτοιες πινακίδες έπρεπε να υπάρχουν κι αλλού. Ειδικά στην πλαζ "ΑΣΤΕΡΙΑ", όπου με τις παράνομες επιχωματώσεις που έχουν κάνει οι ερασιτέχνες ψαράδες, με την βοήθεια του υπόδικου, κατάστρεψαν το περιβάλλον και οι κάτοικοι της περιοχής πηγαίνουν για μπάνιο στο Κρυονέρι. Το χειρότερο, όμως, είναι το γεγονός ότι, οι παράνομες κι αυθαίρετες κατασκευές έχουν καταγγελθεί στην Εισαγγελία, την Κτηματική, το Λιμεναρχείο στο ΥΕΝ κι αλλού, για αυτεπάγγελτες ενέργειες λόγω περιβάλλοντος κι αιγιαλού, εν τούτοις δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από κανένα. Αποτέλεσμα αυτής της αδράνειας είναι η συνέχιση των παρανομιών (ακόμα και μπετόν ρίξανε προς την μεριά της θάλασσας)η μόλυνση του περιβάλλοντος και της θάλασσας.

Ανώνυμος είπε...

re paidia eipame h politiki mas koitane mbrosta.O skopos ths tambelas einae gia tou xronou gia na pigenoume oli mbros basiliko meria na blepoume olous tous fackante tou nisiou (neoploutous zakynthinous)pou ta 3inoun oli mera ekei pera.Ala ego leo OXI den mbeno sto idio kaloupi medaftous kai oso mboro 8antidrao...

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Ζακυνθίων αντιδρά πάντα έγκαιρα,απλά τώρα έτυχε... μετά απο αγκύλωση!