Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Επεισόδιο ανάμεσα σε αστυνομικό και πολίτη στην Αλ. Ρώμα...

...έγινε πριν από λίγα λεπτά με αφορμή την κλήση σε σταθμευμένο μοτοποδήλατο. Ο αστυνομικός βεβαίωνε κλήσεις παράνομης στάθμευσης σε 2-3 μηχανάκια, όταν ο ιδιοκτήτης ενός εξ αυτών προσπάθησε να απομακρύνει το δίκυκλο για να αποφύγει το πρόστιμο. Ο αστυνομικός δεν πτοήθηκε και συνέχισε τη δουλειά του με αποτέλεσμα ο πολίτης να εξοργιστεί και να του επιτεθεί σπρώχνοντας τον πάνω σε ένα σταθμευμένο μηχανάκι. Μαζεύτηκε κόσμος και μετά από λίγο τα πράγματα ηρέμησαν.

Bookmark and Share

2 σχόλια:

Ζακύνθιος ΚΑΣ είπε...

Το ένα από τα 2-3 ήταν και το δικό μου. Η κλήση (20 ευρώ), έγραφε ότι παρκάρησα σε πεζόδρομο. Εγώ παρκάρησα έξω από το μαγαζί του Ρουκανά. Δίπλα από τις παρκαρισμένες καρέκλες του διπλανού τυροπιτάδικου. Στο σημείο αυτό διέρχονται πεζοί (πεζόδρομος), αλλά κινδυνεύουν από αυτοκίνητα και μηχανάκια, που νόμιμα, διασχίζουν την Πλατεία Ρούγα για να πάνε στην Τερτσέτη. Δεν είδα απαγορευτικό σήμα στάθμευσης. Επειδή μπορεί να είναι κάπου κρυμμένο και να μην το είδα, και επειδή είμαι φιλήσυχος,πλήρωσα το πρόστιμο (στο μισό).

nikos199199 είπε...

Ελληνάρα!!!!!!! Ζακυνθινέ!!!!!! Είμαι σίγουρος πως αυτός ξέρει πολύ καλά τον Νεκτάριο.....! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! Αυτή είναι η κοινωνία μας δυστυχώς!!!! Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία σύμφωνα με τον Ισοκράτη.