Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Απάντηση του πρώην Νομάρχη Διονύση Γάσπαρου για τη λίστα των 36 του ΣΔΟΕ.

Ύστερα από δημοσίευση υποτιθέμενης λίστας του ΣΔΟΕ στον ιστότοπο σας, αναδημοσιευόμενη από τον ιστότοπο zougla.gr, είμαστε υποχρεωμένοι να σας δηλώσουμε τα ακόλουθα: 
1. Ύστερα από την δημοσίευση στον ιστότοπο zougla.gr, υποτιθέμενης λίστας, στην οποία υποτίθεται ότι ευρίσκετο το όνομα μου, με έγγραφη αίτηση προς το ΣΔΟΕ, πήραμε την απάντηση, με αριθμό πρωτοκόλλου 1021/10-10-2012, στην οποία υπογράφει ο ειδικός γραμματέας ΣΔΟΕ κ Στυλιανός Στασινόπουλος και στην οποία, δηλώνει κατηγορηματικά ότι ΟΥΔΕΜΙΑ λίστα υπάρχει και σε ΟΥΔΕΜΙΑ αναγράφεται το όνομα μου και ότι η διαρροή της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ λίστας, αποτελεί προϊόν εγκληματικής ενέργειας. Κατόπιν τούτου επισυνάπτεται η απάντηση του ΣΔΟΕ και σας παρακαλώ να την κοινοποιήσετε προς ενημέρωση των συμπολιτών μας, για την αποκατάσταση της αλήθειας για το άτομο μου. 
2. Επειδή ορισμένοι κύκλοι εκλαμβάνουν την σιωπή μου ως αδυναμία και πιστεύουν ότι ανενόχλητοι, μπορούν να συκοφαντούν, να υβρίζουν και να παραπληροφορούν, σπιλώνοντας την τιμή και την υπόληψη την δική μου και της οικογένειάς μου, τους πληροφορώ ότι το ΗΘΟΣ, η ΠΑΙΔΕΙΑ και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ μου ΕΜΠΕΙΡΙΑ είναι αυτά που μου υποδεικνύουν να ομιλώ με αποδεικτικά στοιχεία για όλα τα θέματα που διαχειρίστηκα, για τους ανθρώπους που συνεργάστηκα και για τις μελλοντικές μου κινήσεις. Όσοι λοιπόν αρέσκονται να έρπονται και να τρέφονται από τον κιτρινισμό και την λασπολογία, στην σκιά της ζωής των άλλων, ούτε τους χρειάστηκα ούτε τους χρειάζομαι στην δική μου ζωή. 
Τους αφήνω στην περιφρόνηση του Ζακυνθινού Λαού.

Bookmark and Share

6 σχόλια:

Nik75 είπε...

Το ποιος περιφρονησε ποιον το ειδαμε στις εκλογες αγαπητε, οσο για τη λιστα απλα ΔΕΝ την εδωσε επισημως το ΣΔΟΕ αλλα ειναι προιον υποκλοπης των δικων τους αρχειων...οποτε μη τρελλαινεσαι την αληθεια την ξερουμε ολοι οι Ζακυνθινοι και μαλιστα πολυ καλα δεν χρειαζομασταν την επιβεβαιωση μιας λιστας. Ααα και μ'αυτα που λες εχεις καταντησει...tragic!!

Unknown είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΡΩΜΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ KAI TA EFAGE TA PROSTIMA O MAKAKHS. ΟΤΙ ΦΕΡΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΦΩ!

Vas.Trian. είπε...

KYRIE GASPARE AYTO TO SHMEIOMA EPREPE [KAI EPIVALETE ] NA TO STEILETE STHN ZOUGLA.GR KAI OXI STON ATSARANTO.

O ATSARANTOS OPOS KAI OLA TA YPOLOIPA BLOG/WEBSITES/KTL EKANAN APLA ANADHMOSIEYSH.

PROSOPIKA DEN VLEPO TON LOGO POY TO STEILATE STON ATSARANTO, PERIMENO NA TO DO STHN ZOUGLA GIA NA DO KAI TI APANTHSH THA DOSOYN.

Vas.Trian. είπε...

http://www.zougla.gr/greece/article/epistoli-tou-proin-antidimarxou-g-kosma-gia-ti-lista-tou-sdoe

Γ.Ι.Δ.Α. είπε...

aaa re vas trian pali me evales se dilima kai de ksero ti na pistepso!!!
an ta efagan oi politikoi mas i oxi???
mia zoi exo dilimata, les na eimai dyxasmeni prosopikotita kai na mi to ksero?
prepei na vro oposdipote giatro esy ksereis tipota i na rotiso edo mesa ayti pou postarei synexeia?
soste me ena giatro vreeeeee!!!

Vas.Trian. είπε...

@GIDA
NTRIIIIIIIN....NTRIIIIIIN

-NAI EISAGGELEAS

-NAI GEIA SAS AKOUSA OTI KAPOY PAIZEI TO ONOMA MOY GIA ENAN VIASMO.

-KAI TI THELETE?

-EMATHA OTI AKOMA TO PSAXNETE, OPOTE MEXRI NA TO VREITE MPOREITE NA MOY STEILETE ENA XARTI POY NA GRAFEI OTI EIMAI PARTHENOS?

XAXAXAXAXXAXAA