Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Φωτογραφίες από την 1η Διεθνή Συνάντηση Τέχνης και Δημιουργίας...


...που γίνεται στη Ζάκυνθο, με τη συμμετοχή Ρώσων και Ζακυνθινών ζωγράφων. Περισσότερα για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων ΕΔΩ.

Bookmark and Share

5 σχόλια:

NIKOS LAGANAS είπε...

Όταν βλέπω τους άρχοντες του τόπου μας στις πρώτες θέσεις σε όλες τις εκδηλώσεις
Μου έρχεται το(εδώ ο κόσμος χάνεται βαρκούλες αρμενίζουν)

zantenistas είπε...

Η 2Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΑΛΕΡΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ,ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΠΗΡΕ 1Η ΘΕΣΗ!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΟ,ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΓΚΙΟΣΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΚΑΛΟ ΘΑ΄ΝΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

youlia olomplava είπε...

Η πλούσια καλλιτεχνική κοινότητα του νησιού μας αξίζει να έρθει σε επικοινωνία με καλλιτέχνες από άλλες χώρες, όσο και οι εργένηδες της Ζαχάρως άξιζε να ταξιδέψουν στη Ρωσία για να βρουν νύφες. Έτσι, έχουμε εμπλουτίσει τον πληθυσμό "twv Artista" του κέντρου της Αθήνας!

youlia olomplava είπε...

Η υποστηριξη για την ποιοτητα της ζωης των "Αρτιστας" αξιζει την προστασια των καλα-φατων-εμιλιο-λαγονικων, περιπολικων, ιππικων, και γενικα ολων των αστυνομικων δυναμεων της νησου μας, ακομα κι'αν αυτο σημαινει οτι οι μεταναστες καταδυναστευουν ανενοχλητοι τον μπακαλη, τον μαναβη, και ιδιως τον τιμιο γεροντα και την γεροντισσα που καταβαλουν παμεγιστες προσπαθιες να επιβιωσουν αξιοπρεπως!

youlia olomplava είπε...

Ποτέ δεν θα μάθουμε ποιους καλεσαν να εκπροσωπήσουν τους Ζακυνθινους καλλιτέχνες σε αυτή την εκδήλωση ή πόσο πληρώθηκαν αν μη τι άλλο. Ποτέ δεν θα μαθω το κόστος της εκδηωσης! Το μόνο που ξέρω είναι το ποσό που χορηγείται σε οικονομικως μειονεκτούντες φοιτητές για υποτροφίες.