Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Πρόγραμμα εκδηλώσεων από την Ξενοπούλειο παιδική βιβλιοθήκη του Δήμου.

 Δευτέρα 2 Απριλίου, 18.30 – 20.00 Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου έχει οριστεί η ημέρα του θανάτου του μεγαλύτερου παιδικού συγγραφέα Χανς Κριστιαν Άντερσεν. Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου περιμένοντας το Πάσχα. «Ένας περίπατος στο “κήπο” του Γρηγ. Ξενόπουλου».Θεατρικό εργαστήρι γνωριμίας με τον μεγάλο ζακυνθινό συγγραφέα Γρηγ. Ξενόπουλο με την ‘Εφη Λάζου (7 -12 χρονών)
Τρίτη 3 Απριλίου, 18.30 “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ” χαρτοκοπτική και κολλάζ με τη Βάσω Αγγελοπούλου και τη Βάσω Βεντίστα για παιδιά 5-10 χρονών.
Τετάρτη 4 Απριλίου, 18.00 Ανοικτό εργαστήρι “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΗ” Γιατι …τα βιβλία τα προσέχουμε και όταν τα διαβάζουμε μπορούμε να «σημαδεύουμε» τις σελίδες με ένα σελιδοδείκτη, με την Ασημένια Χορόζογλου και την Ελένη Ιωαννίδου από το εργαστήρι κατασκευών της βιβλιοθήκης.
Πέμπτη 5 Απριλίου, 18.30 «Μια ζωή σαν παραμύθι» Οι μικροί μας φίλοι από 5-6 ετών μαζί με την Άννα - Μαρία Λιβέρη θα γνωρίσουν μια διαφορετική ιστορία του Άντερσεν.
Παρασκευή 6 Άπριλίου, 18.00 «ΠΛΕΞΙΜΟ ΒΑΓΙΩΝ» Παραμονές της Κυριακής των Βαΐων θα μάθουμε να πλέξουμε τα βάγια με τον Διονύση Φλεμοτόμο.
Σαββατο 7 Απριλίου, 11.00  «Το παπάκι που δεν του άρεσαν τα ποδαράκια του» του Ευγ.Τριβιζά, ανάγνωση από την Μελίνα Πυριόχου (... - 8 χρονών)
Μ.Δευτέρα 9 Απριλίου, 11.00 «Έλα με το αυγό σου» Εργαστήρι βαφής πασχα- λινών αυγών, με την Αλε-ξάνδρα Κατσαϊτου και την Άννα Κλαυδιανού
Μ.Τρίτη 10/4 – Τετάρτη 18/4 (η βιβλιοθήκη θα είναι κλειστή) Καλό Πάσχα!!Καλή Ανάσταση!!
Πέμπτη 26 Απριλίου,  18.30 «Τα παιδία παίζει! Οι γονείς……….» βιωματικό εργαστήρι για γονείς που θέλουν να παίξουν… με την Ελπινίκη Πομώνη σε συνεργασία με την 1η ένωση Γονέων.
Σάββατο 28 Απριλίου, 11.00 «Οι φίλοι μας τα ζώα» ΖΟΜΖ (Ζακυνθινός Όμιλος Μέριμνας Ζώων) με την Ελένη Γκάλιου

Bookmark and Share

4 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

Σε καθε μαθητη που θα παρευρεθει στα προγραματα, χαριζουν ενα λαπτοπ και ενα ιπαντ! χαχαχαχααχαχαχαα!!!! 4/1

youlia olomplava είπε...

ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΞΕΦΤΙΛΑΣ , ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 150 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΤΗΣΗ, ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ!!

ατζάρντο είπε...

Πολύ ωραία πρωτοβουλία, μπράβο σας!
Τα παιδιά πρέπει να είναι ευτυχισμένα, να μην βιώνουν τη δυστυχία της εποχής!

Dionysis Konstantopoulos είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ένα δημοσίευμα που μόνο επαινετικά σχόλια μπορεί να προκαλέσει. Μήπως θα ήταν μια λύση να παραιτηθεί ο κ. Μποζίκης, του οποίου η αλλαζονικά ανερμάτιστη «πολιτική» μόνο κοινωνικά αδιέξοδα έχει προκαλέσει (βλέπε: μεταφορά Πολεοδομίας στο Βανάτο, ΧΥΤΑ στο Λίβα, Χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ με εσφαλμένη ανακαταμέτρηση των τετραγωνικών, κοκορομαχίες με τον κ.Γάσπαρο που μας εξέθεσαν στο Πανελλήνιο για τα επιδόματα τυφλών, η Επερώτηση Τσίπρα στη Βουλή για τη σκοτεινή υπόθεση του τμήματος αλλοδαπών του –πρώην-Δήμου Αρκαδίων κοκ) και να αναλάβει χρέη Δημάρχου ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Λαδικός, αφού είναι ο μόνος που εργάζεται σε θετική κατεύθυνση???