Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Η Μαρία Κλαυδιανού θα είναι η νέα Βουλευτής Ζακύνθου...

... αφού σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποδεχθεί τη θέση και θα δώσει το παρόν στην ψηφοφορία για το Μνημόνιο 2. Κύκλοι φίλα προσκείμενοι, επισημαίνουν ότι δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού η Μαρία Κλαυδιανού συμπορεύεται εδώ και πολλά χρόνια με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και θα ήταν αδύνατο να μην συνεχίσει σε αυτή τη γραμμή. Η Μαρία Κλαυδιανού είναι δικηγόρος και κόρη του πρώτου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Ζάκυνθο, του Γιώργη Κλαυδιανού.

18 σχόλια:

Μaria είπε...

Eπιτέλους!
Το παρελθόν συναντά το παρόν και μαζί σχεδιάζουν το μέλλον.
Ο πατέρας(Βουλευτής)βλέπει την κόρη του(Βουλευτή) και αργότερα,με την βοήθεια του Κόμματος,βλέπει και τα εγγόνια του(Βουλευτές)...
Και η ζωή συνεχίζεται...(για αυτούς).
Γιατί για εμάς και τα παιδιά μας ,τελειώνει.
Αναρωτιέμαι μόνο,η νέα αυτή βουλευτής μαζί με τον πολιτικό της μέντορα,άραγε,πόσες φορές θα μας σώσουν?

Μaria είπε...

To ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.
Πήγαινετε κυρία μου να ψηφίσετε ΝΑΙ αύριο και ξαναελάτε μετά μαζί με τον πατέρα σας να μας ζητήσετε την ψήφο μας.Ήδη απο τα σχόλια στο facebook πήρατε μια πρώτη εικόνα για τις συνέπειες που θα έχετε.

zantenistas είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΙΛΟΔΟΞΗ Η ΞΑΝΘΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ????

Μaria είπε...

Oι πρώτες-προκλητικές- δηλώσεις της νέας μας διορισμένης βουλευτίνας.

http://youtu.be/yX9pUWKf554

Μιλάει για "τσάμπα μαγκιές" και για τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο του Βενιζέλου χαρακτηρίζοντας τον,ούτε λίγο ούτε πολύ,Ήρωα....

Από πού αντλείτε κυρία μου την πεποίθησή σας ότι,με το ΝΑΙ που θα πείτε,εκφράζετε τον λαό της Ζακύνθού,όπως είστε υποχρεωμένη?

Άξιος ο μισθός σας κυρία μου.

Να την χαιρόμαστε!

anemos είπε...

Μπράβο της. Να την χαιρόμαστε. Πιστεύει ότι είναι άδικα τα μέτρα και πονάνε, αλλά τα ψηφίζει. Θαυμάζει το Βενιζέλο.
Εξασφάλισε την υποψηφιότητά της.
Αλλά κι αν δεν βγεί βουλευτής, μια θεσούλα θα την εξασφαλίσει όπως άλλωστε και ο πατέρας της στο παρελθόν. Όταν έχασε τις εκλογές έγινε πρόεδρος του ΟΛΠ. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

Μaria είπε...

Aπό σεβασμό στους συμπολίτες της και στον πρώην Βουλευτή που έλεγε ότι τον τιμά,έπρεπε να μην αποδεχτεί τον διορισμό.Αντίθετα,τον γύρο του διαδικτύου κάνει η πληροφορία,ότι μόλις έμαθε στο υπουργείο ότι παραιτήθηκε ο Βαρβαρίγος...άνοιγε σαμπάνιες.

foufoutos είπε...

Αν δεν ξεσηκωθουμε ολοι μας να τους στειλουμε απο κει που ηρθαν μια ζωη τετοιοι θα μας κυβερνουν....Απ τις μειζες στο κομμωτηριο και μετα στη βουλη να ψηφισει να περνουμε 500ευρω ...

foufoutos είπε...

Με αισθημα ευθυνης παντα!

Ατσάραντος είπε...

Αντί για κακίες και μικρότητες, μήπως θα ήταν καλύτερα να παρατήσουμε τα πληκτρολόγια και να βγούμε στους δρόμους. Ή μήπως νομίζετε ότι τα πράγματα θα αλλάξουν με δυκτιακές απρόσωπες "επιθέσεις" σε Κλαυδιανού και Βαρβαρίγο;

Vas.Trian. είπε...

@Atsarantos
KALOS ORISES STHN PRAGMATIKOTHTA.

Μaria είπε...

H αποτύπωση της πραγματικότητας δεν είναι απρόσωπη επίθεση.Τα σχόλια που έγιναν εδώ,σε σύγκριση με αυτά που έχουν γίνει αλλού,είναι από τα πιο ευγενικά και εκφράζουν θυμό,αγανάκτηση και απογοήτευση.

Με την ίδια λογική να σταματήσουμε να σχολιάζουμε τα στραβά και τα ανάποδα του τόπου μας,χρησιμοποιώντας την δύναμη που μας δίνει το διαδίκτυο.

Ωστόσο έχεις δίκιο στο ότι,μόνο από τον καναπέ μας δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματά μας.Έφτασε δυστυχώς η εποχή που,θέλοντας και μη,θα εξαναγκαστούμε να σηκωθούμε από τον καναπέ και να διεκδικήσουμε αλλιώς τα δίκια μας.
Και τότε κάποιοι θα εύχονταν να τους κάναμε κριτική από τον καναπέ.

Όσο για την νεαρά βουλευτίνα μας επειδή είναι πολύ μικρή-και ηλικιακά και πολιτικά-για να αγνοεί επιδεικτικά την γνώμη των συμπατριωτών της ευρισκόμενη αναπαυτικά πάνω σε διορισμένες κομματικές η κρατικές καρέκλες,πολύ σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την οργή του κόσμου της Ζακύνθου και την αποκλειστική ευθύνη θα την έχει η ίδια και κανείς άλλος.

Σίγουρα θα αντιλαμβάνεται ότι είναι πολύ άσχημος σύμβουλος η απελπισία.

anonymous είπε...

Μαρία & Άννα

Η 'δικιά μας' Μαρία Κλαυδιανού έσπευσε να αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δ. Βαρβαρίγο για να ψηφίσει το νέο καταστροφικό μνημόνιο
Η της Α' Αθήνας Άννα Βαγενά έσπευσε να αντικαταστήσει και αυτή τη βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ Π. Ζούνη για να καταψηφίσει το νέο μνημόνιο.
A ρε Άννα δεν έκανε να είσαι η δικιά μας?

Μaria είπε...

Σαν δεν ντρέπεται λέω εγώ.
Νιώθω με πολύ ηλίθια που την ψήφισα κιόλας.Ντροπή σου Μαρία που μας πρόδωσες,ντροπή σου.

p2 είπε...

Min pareksigite re paidia o kathe enas koitaei to symferon toy.

mpakaliko είπε...

ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Η ΚΛΑΥΔΙΑΝΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙΝΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ?
Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΑΧΤΙ ΣΑΣ ΣΤΟ QWERTY?
ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!!

Μaria είπε...

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει να μας πει ο Νιόνιος ο Γιαννούλης πότε θα κάνει συναυλία,παρά τι θα μας πει αυτή.
Το πολύ πολύ επειδή αύριο είναι του Αγίου Βαλεντίνου,να της στείλουμε ένα μάτσο γαϊδουράγκαθα προκειμένου να την καλωσορίσουμε και να την ευχαριστήσουμε για τον αγώνα που δίνει μαζί με τον ευτραφή της μέντορα,προκειμένου να μας σώσουν.
Ας πάνε τα τσιράκια της στην συνέντευξη,εμείς θα δουλεύουμε.

Μaria είπε...

Δεσποινίς Κλαυδιανού,
συγχαρητήρια για τον διορισμό σας.
Τα κομματικά «μόρια» ήταν άλλωστε τόσα πολλά που κανείς δεν αμφέβαλε για την «επιτυχία σας».Είχε φροντίσει για αυτό νωριτερα,ο «συνεργάτης» σας κ.Βενιζελος.
Αυτό όμως δεν σας δίνει το δικαίωμα να κάνετε αρνητική κριτική στην θέση που πήρε ο κ.Βαρβαρίγος.Ασχοληθείτε καλύτερα με την επιβολή των θέσεων του κ.Βενιζέλου, πράγμα για το οποίο πληρώνεστε αρκετό καιρό τώρα και αφήστε να έχουν οι υπόλοιποι την γνώμη τους.Όλοι κρίνονται για αυτά που πράττουν .

Αλίμονο όμως σε μας,που σε μια τέτοια καθοριστική στιγμή για το μέλλον τον παιδιών μας,διορίστηκε Βουλευτής στην Ζάκυνθο προκειμένου να εκφράσει την αντίθεσή μας στην πορεία προς την εξαθλίωση, μια δεσποινίδα που η πολιτική της προσφορά εξαντλείται μόνο στην αγωνιώδη προσπάθειά της να καταλάβει κομματικά πόστα(με την βοήθεια βέβαια και του πατήρ της που όπως αποδεικνύεται γνωρίζει ακόμα καλά τα «μονοπάτια») και όπως μας αναφέρει συχνότατα- μάλλον για να το εμπεδώσουμε-στην έμμισθη απο καιρό κομματική της σχέση με έναν ευτραφή υπουργό του ενός (1.000.000) ευρώ καταθέσεων,που φιλοδοξεί να ηγηθεί του κόμματός του.«Του μελλοντικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ» όπως κόμπαζε ,θυμάστε,όταν τον έραιναν με καφέδες.

Δεσποινίς Κλαυδιανού,
πότε υπήρξατε φτωχή εσείς ή ο μέντοράς σας και μας διαβεβαιώνεται ότι μας καταλαβαίνετε?
Πότε βιώσατε πχ την χειρότερη κατάρα για έναν γονέα να μην μπορεί να εξασφαλίσει όχι μόνον το μέλλον των παιδιών του αλλά την ίδια την επιβίωση της οικογένειάς του?
Προσωπικά εσείς –σαν νέος άνθρωπος-τι θα λέγατε σε κάποιον που σας σκοτώνει τα όνειρα για το μέλλον ?
Θα μπορούσα παραθέσω πολλά άλλα τέτοια αποτελέσματα της ψήφου σας που μας καταδικάζει στην φτώχεια –με όλες τις συνέπειές της- αλλά αυτό σύμφωνα με τις αντιλήψεις σας, ανερυθρίαστα,το αποκαλείτε λαϊκισμό και"τσάμπα μαγκιά".

Δεσποινίς,
Είστε προδότης.
Ναι προδότης.
Προδότης της εμπιστοσύνης αυτών που ζητήσατε την ψήφο τους όταν τους μιλούσατε για «αξιοπρεπή διαβίωση» και προδότης όλου του Ζακυνθινού λαού,που με την επιμονή του και τον αγώνα του κατάφερε ο εκλεγμένος Βουλευτής του να αντιληφθεί ότι αυτός ο δρόμος δεν οδηγεί πουθενά και να «διορθώσει» το λάθος του-έστω και αργά-με την παραίτησή του.
Και αυτό θα σας συνοδεύει πάντα, όχι μόνο στη σύντομη πολιτική σας καριέρα αλλά και σε όλη σας την ζωή.


Ήρθατε χθες στην Ζάκυνθο και αντί με σκυμμένο κεφάλι να προσπαθήσετε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα,σας είδαμε στην συνέντευξή σας, να υπερασπίζεστε τις απόψεις σας,κατηγορώντας μάλιστα και πράξεις του εκλεγμένου Βουλευτή, με ύφος «χιλίων καρδιναλίων»,απόρροια μάλλον και αυτό της συνεργασίας σας με τον εργοδότη σας.
Ο κ.Βαρβαρίγος δεσποινίς δεν υπήρξε ποτέ αυλικός κανενός, είναι αυτός που είναι και αν πρέπει να κριθεί για την παραίτησή του από κάποιον ,αυτός είμαστε εμείς ο κόσμος της Ζακύνθου και όχι εσείς ,μια απλή δεσποινίδα που διορίστηκε βουλευτής και να ψηφίσει ενάντια στους συμπατριώτες της.

Δεσποινίς Κλαυδιανού για εμάς τους Ζακυνθινούς δεν είστε βουλευτής Ζακύνθου γιατί δεν εκφράζετε στην βουλή την γνώμη μας,είστε ουσιαστικά μια διορισμένη δεσποινίδα σε θέση βουλευτή από τον εργοδότη σας κ.Βενιζέλο.
Μην θυμώνετε με τους χαρακτηρισμούς-σιγά σιγά να θα τους συνηθίσετε- γιατί,σκεφτείτε λίγο:
Αφού μας λέτε ότι προσωπικά έχετε πειστεί ότι πρέπει να σωθούμε με αυτόν τον τρόπο,αν ο κ.Βενιζέλος έλεγε ΟΧΙ πιστεύει κανείς ότι θα αποδεχόσασταν την βουλευτική έδρα και θα ψηφίζατε πάλι ΝΑΙ?

Καλή τύχη δεσποινίς Κλαυδιανού στην πολιτική σας σταδιοδρομία.Μπορεί να καταφέρατε επιτέλους να είστε μέσα στην Βουλή είστε όμως έξω από την Ζάκυνθο.

Και αυτό δεν σας τιμά.

Vas.Trian. είπε...

@NTENIS
BRAVO RE FILE.