Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Η 3η εκδήλωση του Κέντρου Λόγου Μπανάτου Ζακύνθου «Αληθώς».

Bookmark and Share

6 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

απο το ωφελιμο στο γονιμο! ομιλιες με σκοπο την αποδυναμωση του πονηρου!

dennis είπε...

Ατσαραντε συγχαρητήρια βλέπω απόλυτη ταύτιση με το youlia olomplava και σε ανώτερα
Και να σκεφτεις ότι καποτε σε διαβαζε πολυς κοσμος,φουσκα ητανε και παει
Γεια χαρα -ολομπλαβε-

youlia olomplava είπε...

Ο Ατσαραντος οχι μονο χιουμορ και ενδιαφερον για τον Ελλαδικο χωρο διαθετει αλλα ειναι και παπαρατσι με πλουσιο φοτο υλικο. Ο Πιτσιρικος και ο Αναρχας μονο ειρωνιες σερβιρουν προπαγανδιστηκα, και ως μονοπολιο. Ο Πολιτης ενας επαγκελματιας δημοσιογραφος που με μεισει σεβεται την ελευθερια του λογου. Τελικα ΟΛΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΤΣΑΡΑΝΤΟ!

Μaria είπε...

Για εξήγησέ μας βρε Dennis τι σε πειράζει απο την συγκεκριμένη εκδήλωση και χαλάστηκες έτσι?Δεν μιλώ για το τυπικό(για την ανάρτηση αλλα για το ουσιαστικό δηλ την εκδήλωση την ίδια.
Θεωρείς οτι ο Π.Καποδίστριας ή ο Τίμος ο Στραβοπόδης δεν είναι άτομα που έχουν κάτι να πούν και κάτι να επιδείξουν με την έως τώρα πορεία τους?
Η μήπως η μιζέρια και το κόμπλεξ του καθενός μας κάθε φορά πρέπει να αποτελεί βασικό κριτήριο για την διαμόρφωση της άποψής μας?
Βοήθησέ σε παρακαλώ να καταλάβουμε τί κακό βρίσκεις στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

dennis είπε...

Κάτι παρεξήγησες φίλε grigoris
Δεν έκρινα την εκδήλωση ,ούτε άλλωστε θα μπορούσα γιατί δεν την παρακολούθησα . Το σχόλιο ήταν για την μονοπώληση του side από τις παρλαπίπες του γιουλια .
Όσο για τα άτομα που αναφέρεις έχω θετική άποψη για την προσφορά τους στην κοινωνική και πνευματική ζωή του τόπου. Μακάρι να ήταν πολλοί περισσότεροι οι πνευματικοί άνθρωποι σε αυτό τον τόπο ,ακόμη και αν οι απόψεις μου δεν ταυτίζονται με τις δικές τους απολυτα.

youlia olomplava είπε...

ποια θα ειναι η προσφορα για την κοινωνική και πνευματική ζωή του τόπου αν χρηματοδωτησουν ενα φιλμ για τα τρωτα σημεια της Ζακυνθου; Η προσφορά του Π. Καποδιστρια ειναι οντως ωφελιμη, αλλα και η σελιδες του Ατσαραντου ειναι απολαυστικες και απο τις καλυτερες για την ενημερωση του Ζακυνθιου! ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΩ! ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΡΕΣΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ;