Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Για καλή τύχη!

Αυτό τον χρόνο, ο Ιούλιος έχει 5 Παρασκευές, 5 Σάββατα και 5 Κυριακές. Αυτό συμβαίνει μία φορά κάθε 823 χρόνια. Αυτά τα χρόνια είναι γνωστά σαν "Money bag". Στείλε αυτό το μήνυμα σε 8 καλά άτομα και χρήματα θα σου έρθουν σε 4 μέρες, βασισμένο στο κινέζικο Φενγκσούι. Όποιος σταματήσει δεν λαμβάνει, λένε. Ε, τελικά δεν κοστίζει να προσπαθήσεις.
Post: Υπ. Οικονομικών!

4 σχόλια:

youlia olomplava είπε...

ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ!¨Πρώτα οι πιστοί όταν έριχναν τον οβολό τους για να πάρουν κερί, έριχναν ευρώ, ή μισό ευρώ έστω 20 ή 10 λεπτά. Σήμερα ρίχνουν ένα λεπτό ή δύο λεπτά», είπε ο Μητροπολίτης Ζακυνθου! Πρεπει να εφαρμοσετε το κολπο με τα πανερια που εχουν μεγαλα ανοιγματα Δεσποτα οποτε τα διλεπτα θα πεφτουν στο πατωμα δεν θα τα πιανετε ποτε στα χερια σας και μονο τα χαρτινα ΔΕΝ θα περνουν την κρισσαρα. Κατι σαν το χωριο του Μιτσουλα ενα πραγμα! Τυχερα ειναι αυτα!

GeorgesGlass είπε...

http://rlrr.drum-corps.net/skeptic/4609

άντε ρε'συ Ατσαραντε με τα φενγκσουι και τις γιογκες. Κ ο περσινός Οκτώβρης 5 είχε.

DIONISIS L MARGARIS είπε...

μου θυμίζει κάτι επιστολές που ερχόταν στα σπίτια τη δεκαετία του 80 και έλεγαν "αντέγραψε τη και στειλε τη σε δεκαπέντε άτομα γιατί η κ.Σούλα που δεν τοκανε εσπασε το πόδι της,ο κ.Τάκης που δεν τοκανε πηρε φωτια το σπίτι του και η κ.Κατερίνα που τοκανε κέρδισε στο λαχείο"!!!

costas είπε...

Κάθε μήνας με 31 μέρες έχει τις τρεις πρώτες μέρες του να επαναλαμβάνονται 5 φορές! Όπως άλλωστε και ο τελευταίος Οκτώβρης! Άλλωστε στο κινέζικο φενγκ σούι τι δουλειά έχουν οι δικοί μας αριθμοί και οι δικοί μας μήνες???????