Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Σερσέ λα φαμ. (Cherchez la femme)!

Αφού "κατέκτησε" μια θέση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τώρα ετοιμάζεται να "κατακτήσει" και το Δημαρχείο Ζακύνθου. Η ομάδα της κινείται με συντονισμένες προσπάθειες, προσπαθώντας να βγάζει ονόματα στην επιφάνεια με σκοπό να τα καίει. Η αρχή έγινε με τον ετεροδημότη πρώην δήμαρχο Αλίμου Βασίλη Γαβριέλη και σειρά πήρε ο νυν πρόεδρος του συνδέσμου καθαριότητας Ανδρέας Ξένος. Στην αρχή οι άνθρωποι νόμιζαν ότι υπάρχει ειλικρινές ενδιαφέρον, άλλα σύντομα θα ανακαλύψουν ότι ήταν τα πιόνια σε μια κακή παρτίδα σκάκι. Στο μεταξύ ο επιστήθιος φίλος του πατέρα της -δάσκαλος στο επάγγελμα- έχει αρχίσει να σχηματίζει το υποτιθέμενο ψηφοδέλτιο! Μπορεί στο υπουργείο να την χαρακτηρίζουν "φρεγάδα της Ζακύνθου" αλλά στο νησί κινούνται (άραγε εις γνώσιν της;) με μεθόδους ...ανταρτοπολέμου.
Bookmark and Share

11 σχόλια:

peter είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
peter είπε...

Mια θλιβερή,γλοιώδης και προκλητική προσπάθεια εποβολής της οικογενειοκρατίας στον τόπο μας.Αφου ο Μπαμπάς ωφελήθηκε τα Μέγιστα απο το Πασοκ(οχι μόνο πολιτικά),προσπαθεί εδω και καιρό ,σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις, να βολέψει και την κόρη του...οπου,οπου...οπως,οπως...
Χρησιμοποιεί μάλιστα και το επιχείρημα οτι ειναι εκφραστής του Παλαιού Πασοκ..
Για να δούμε θα χρησιμοποιήσει και αυτήν την φορά,σαν εκλογικό της γραφείο,το οίκημα που ανήκει στην Μητρόπολη?
Γιώργο μου κάθησε ήσυχος και μην προκαλείς,γιατι οι μέρες ειναι περίεργες και οι αποκαλύψεις μπορεί να αρχίσουν απο πολυ παλιά.

Ατσάραντος είπε...

Ποιοί έπιναν καφέ σήμερα στην Μπόχαλη;

Unknown είπε...

Ατσάραντε για να μην μπάζει από πουθενά η ανάρτησή σου, γράψε με σωστή ορθογραφία τον τίτλο:
Cherchez la femme

peter είπε...

Τι έδειξε τελικά ο καφές?
Αυτό έχει τελικά ενδιαφέρον.

Ατσάραντος είπε...

Πάντα θέλαμε να πιστεύουμε ότι το μπλογκ το διαβάζουν άνθρωποι του "πιάνου και των γαλλικών". Τελικά είναι αλήθεια. Merci pour l'étiquette utile!!!! Καλό εε;

Unknown είπε...

http://topaiditisplateias.blogspot.com/2010/06/1003.html
Atsarante άσχετο αλλά τσέκαρε την τελευταία ανάρτηση για μερικά ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΑ μέσα ΜΜΕ που στηρίζουν ΠΑ.ΣΟΚ και ΔΝΤ...
Όσον αφορά το θέμα αυτό, στις επόμενες εκλογές για το 1 δήμο για μένα η αποχή θα ήταν η καλύτερη συμμετοχή διότι κανένας γ... βουλευτής η υποψήφιος δεν μίλησε για την κατάντια της Ζακύνθου...
Διότι έχουν κύρια Ευθύνη τα κόμματα και οι εκπρόσωποι τους(κυρίως το ΠΑ.ΣΟΚ και η ΝΔ αλλά και το ΛΑ.ΟΣ που παίζει διάφορα πολιτικά παιχνίδια στο νήσι και όχι μόνο)!!!

Μαρία Κλαυδιανού είπε...

Οι "φρεγάτες" πλέουν πάντα εμφανώς, με σαφές στίγμα και προσανατολισμό εκ των προτέρων γνωστό. Το δε παρασκήνιο δεν είναι στην πορεία πλεύσης μου, (προφανώς, ο καθένας κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια). Ας επαναλάβω λοιπόν ότι δεν προτίθεμαι "να κατακτήσω" κανένα Δήμο, ούτε βρίσκομαι σε κανενός είδους εκστρατεία. Επειδή, όμως, μου τη δίνει η συκοφαντία του κάθε άτολμου που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του, παρακαλώ και προκαλώ για συγκεκριμένες καταγγελίες και όχι δειλά υπονοούμενα. Α, ξέχασα: βαριέμαι το σκάκι, προτιμώ το τάβλι!

Ατσάραντος είπε...

Αγαπητή Μαρία, ως φρεγάδα, -όπως έλεγε και ο Χατζηχρήστος- να προσέχεις τους υφάλους και τις ξέρες.

Unknown είπε...

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ...
Τουλάχιστον την παραδέχομαι διότι έχει τα @@@ να απαντήσει στα ίσα στους λασπολόγους!!!

Μαρία αφιερωμένο το τραγούδι, μιάς και κάποτε άκουγες ρόκ απο ότι είχα μάθει!!!

http://www.youtube.com/watch?v=VoOG7LEyUJ0

Unknown είπε...

Ναι Ατσάραντε είναι αλήθεια ότι οι άνθρωποι που σε διαβάζουν είναι κάποιου επιπέδου(όπως εσύ άλλωστε) το τρίπτυχο κλείνει με μπαλέτο.