Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Με τα χρήματα των Φυσικών Καταστροφών θα πληρωθούν οι υπάλληλοι...

...του Δήμου Ζακύνθου! Αυτό αποφασίστηκε στη συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών Αθανάσιου Νάκου με αντιπροσωπεία τοπικών παραγόντων και εργαζομένων από το Δήμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για τη μισθοδοσία των υπαλλήλων θα διατεθούν και τα χρήματα της ΣΑΤΑ -δηλαδή δημοτικά έργα ΤΕΛΟΣ- καθώς και ακόμη 150 χιλ. ευρώ με έκτακτη επιχορήγηση τον Σεπτέμβριο. Ακόμη, ο υφυπουργός υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει ρύθμιση των χρεών στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αλλά για τα χρέη στις τράπεζες δεν είπε λέξη! Επίσης και όλα τα χρήματα της ΚΑΠ, θα διατεθούν για τη μισθοδοσία.
Με λίγα λόγια η κυβέρνηση αντί να δώσει χρήματα για τη μισθοδοσία, θα κόψει όλα τα Δημοτικά Έργα στη Ζάκυνθο, μέχρι τον "αιώνα τον άπαντα"! Ως αυτοσαρκαστικό χιούμορ, μπορούμε να εκλάβουμε το γεγονός ότι ο κ. Νάκος έδωσε το πράσινο φως για να δοθούν τα χρήματα των Φυσικών Καταστροφών στη μισθοδοσία. Προφανώς, το φαινόμενο (που προσπαθούν να συγκαλύψουν και λέγεται Άκης Τσαγαρόπουλος) λογίζεται ως ...Φυσική Καταστροφή!
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι και ότι κλείνουν το Δήμο.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ...ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΛΗΚΤΟΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά το είχες πει ότι πρέπει να ανακυρηχθεί ο Δήμος ως Τσαγκαρόπληκτος. Να έλθουν οι εκτιμητές του ΥΠΕΣΔΔΑ να εκτιμήσουν το μέγεθος της ζημιάς που πάθαμε μπας και προκύψει καμμιά αποζημίωση. Αλήθεια ετοιμάζεται φιέστα ενόψει της συμπλήρωσης ενός έτους από την απόπειρα εμπρησμού από τον Μπουρλοτιέρη πρώην Δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή!!
Αντί οι μαφιόζοι , οι Τσαγκαρόπουλοι και οι Νομαρχαίοι να πληρώσουν τα λεφτά που έφαγαν θα τα πληρώσουμε εμείς από τα χρήματα που προβλέπονταν για τις φυσικές καταστροφές (φωτιές κλπ)Λες και τα χρήματα είναι δικά τους. Σαν τα άλλα των ταμείων που δόθηκαν και χάθηκαν στα δομημένα.
Δηλαδή ότι κλέβουν οι άρχοντες τα πληρώνει με νόμο ο λαός.
Και καθόμαστε και τους κοιτάμε όλους τους SIEMENS, τους COSMOTE τις φρεγάτες.
Φτάνει πια η σαπίλα τους και ειδικά αυτό το νησί της ΖΑΚΥΝΘΟΥ που το κατάντησαν ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΟ.
"LAGO"