Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

Νέο λογότυπο για το κίνημα.

Αν με 1.000.000 μάρκα γίνεσαι μέγας χορηγός ενός κόμματος, πόσα πρέπει να δώσεις για να το αγοράσεις;

12 σχόλια:

steve είπε...

Θα επρεπε να βαλης και το λογοτυπο της ΝΔ γιατι η ΝΔ ειναι λαδι για τον εν ενεργεια υπουργο που ερχεται δεν το εμαθες δεν το ξερεις δαβσ και κννα αλλο blog πηγαινε στο press-gr να δεις μια γνωστη φυσιογνωμια ενος κολλητου σου δεξιου.Το ΠΑΣΟΚ απαντησε με διαδικασιες εθεσε εκτος κινηματος και ανεστειλε κομματικες ιδιοτητες,η ΝΔ τι εκανε? γαργαρα τον Κυριακο τους κουμπαρους την Ντορα εχουν την κομματικη τους ιδιοτητα,για αυτο ξεκολλα και μη βλεπεις τα πραγματα οπως σε βολευουν δεξιε .

Ανώνυμος είπε...

To Steve.
3ekola kai koita kai ta alla post tou blog. min karfonese pasokaki kai koita ta xalia sas. esy ti miza exeis parei?

Ανώνυμος είπε...

1.000.000 μάρκα δηλ 450.000 Ευρώ είναι το πραγματικό νούμερο λέει ο Γιάννης...

Ατσάραντος είπε...

"Μεγάλη μάρκα" ο Τσουκάτος!

Ανώνυμος είπε...

8ymiste mou re paidia...
o GAP prin ginei proedros kati ypourgos den htan? Nomizw.... sthn kyvernisi Shmiti i kanw la8os?
Kanei zesth edwmesa den mporw na skeftw :|

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή steve τώρα που το ΠΑΣΟΚ τους έθεσε εκτός κινήματος είναι όλα εντάξει.Ούτε μίζες ούτε τίποτα.ΑΘΩΟΙ!!!
Ας μου δίνανε και μένα τόσα και ας με θέτανε και εκτός Ελλάδος.Δεν βλέπεις που οι πολιτικοί όλοι μας πηδάνε και δεν υπάρχει φράγκο σε νοιάζει αν θα διαγράψει η ΝΔ τους δικούς της.ΕΛΕΟΣ με τα κόμματα

steve είπε...

To atsarantos
Φιλε μου ουτε καρφονομαι ουτε κρυβομαι Πασοκ ειμαι και μαλιστα χαμενος απο το Πασοκ αλλα παραμενω σταθερος στις αποψεις μου και τις πεποιθησεις μου πανω απ' ολα ομως με ενδιαφερει η διαφανεια και να κοιταζω τα πολιτικα πραγματα με ψυχραιμο και ισο ματι προς ολους και χωρις αλλαλαγμους,και εωτο αυριο μεθαυριο θα σκασει για τον υπουργο εν Ενεργεια της ΝΔ τι θα κανεις θα αλλαξεις και στη θεσι του Πασοκ θα βαλεις το λογοτυπο της ΝΔ και θα γραφεις siemens NAI H OY,οσο για το αν τα εχω και εγω παρει στο ξαναλεω οτι ειμαι χαμενος απο το Πασοκ αλλα παραμενω ευχαριστω

ps.Ασχετο το Ατσαραντος απο που ειναι και απο που προερχεται.

Ατσάραντος είπε...

Αγαπητέ Steve.
Αν κοιτάξεις προσεκτικά στο blog θα δεις πάρα πολλές επικριτικές αναρτήσεις για τα κακώς κείμενα ΟΛΩΝ των κομμάτων. Ελπίζω ν' αλλάξεις άποψη αν δεις όλα αυτά τα post.
Ατσάραντος είναι ζακυνθινή λέξη. (μην τα θες και όλα στο πιάτο!)

Ανώνυμος είπε...

Καθε φορα που εμφανιζεται ενα σκανδαλο η ιδια κουβεντα. Φιλε Πασοκε γι αυτο το ΠΑΣΟΚ φουνταρει. Αφου μετα απο 5 χρονια το ΠΑΣΟΚ παραμενει με τους ιδιους που ηταν καποτε υπουργοι ή μεγαλομασελες και προσπαθει να πεισει, η κουβεντα δεν οδηγει πουθενα. Ή μαλλον οδηγει ξεκαθαρα στο ζητουμενο, που ειναι ο ανοιχτος κοινωνικος ελεγχος και οι θεσμικοι ανεξαρτητοι φορεις ελεγχου. Κατα τα λοιπα αν με εβλεπες να βγαινω απο τα σιντριμια ενος αυτοκινητου θα μου εμπιστευοσουν το τιμονι του δικου σου αυτοκινητου?

Ανώνυμος είπε...

An se endiaferei h diafania tote den 8a eisoun ths logikis "koita tin douleia sou deksie". Auth thn stigmh kseka8ara ginetai logos me onomata gia an8rwpous tou pasok gia maura lefta.
Dhladh osoi einai eksw apo to pasok apagoreuetai na ta syzhtane?

Loipon to na epimenoun oi vamenoi parataksiakoi na kratane tis vromies p vgenoun san apokleistiko diko tous provlima p kaneis allos den exei rolo mono anysixia mporei na prokalei gia sygkalipsi.

Epishs opws diavazw apo enhmerotiko blog (http://www.apomesa.info/2008/06/blog-post_20.html) o Giwrgakis apo ton Karamanly ema8e oti 8a evgenan onomata tou pasok. Den kserw omws an o Giwrgakis pragmatika ekane pws den ta iksere. Afou ypourgos tis tote kyvernisis htan plaka mas kanete???!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς Steve:
Μπορείτε αγαπητέ φίλε να μας εξηγήσετε πώς γίνεται ένας "σταθερός" οπαδός, άρα ιδεολόγος, πάνω και πέρα από "αλαλαγμούς" και μικροπρέπειες, κατά τα άλλα να δηλώνει "χαμένος" από κάποιο κόμμα; Δηλαδή, τί ακριβώς περιμένατε να "κερδίσετε" ανταποδοτικά από την υποστήριξη που προσφέρατε στο ΠΑΣΟΚ; Μήπως ο βουλευτής που απευθυνθήκατε δεν τήρησε την υπόσχεσή του για καμμιά θεσούλα στο Δημόσιο, οπότε δικαίως θεωρείτε ότι χάσατε; Ή χάσατε από ιδεολογικής άποψης, διότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι τελικά καθόλου σοσιαλιστικό κόμμα, όπως θά'πρεπε;
Επίσης, πώς ευθαρσώς μας δηλώνετε "σταθερός", όταν μπαίνει το αν "τα έχεις πάρει" ή όχι στη μέση; Δηλαδή, για να μην έχετε "χάσει" από το κόμμα θα έπρεπε να τα έχετε "πάρει"; Μήπως λοιπόν η "σταθερότης" μεταφράζεται σε ελπίδα για μελλοντικό όφελος από το κόμμα; Άρα, ελπίζετε ότι τελικά κι εσείς θα "τα πάρετε"; Το σίγουρο είναι, ότι μα αυτά που μας λέτε, τα έχουμε "πάρει" κι εμείς, αγαπητέ "σταθερά ΠΑΣΟΚ" Steve...

Ο Σοσιαληστής

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Steve
Αληθεύει οτι σε ολα τα κομματικά στελέχη ΝΟΤΙΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ και ΣΤΡΟΦΑΔΩΝ ειχαν μοιρασθει τσάμπα laptop FUJITSU- SIEMENS?
O ΠΡΑΣΙΝΟΚΥΝΗΓΟΣ